لیست اختراعات سید مهدی رضایت سرخ آبادی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1393/06/13
تاریخ ثبت: 1394/03/19
خلاصه اختراع:

اختراع "نانوسامانه ليپوزومي حاوي دو داروي گياهي (نانوفايتوزوم) هدفمند شده با آنتي بادي مونوكلونال جهت اتصال به سلول هاي سرطاني" در زمينه سامانه هاي دارورساني هوشمند در حوزه علم نانوبيوتكنولوژي و نانوپزشكي مي باشد كه مقصود اين اختراع كپسوله كردن دو تركيب داروي گياهي سيليبينين (ضد سرطان) و اسيد گليسريزيك (ضد سرطان، ضد ويروس) در داخل نانو ليپوزوم دو لايه حاوي فسفوليپيد با رهايش آهسته دارو و هدفمند سازي آن با اتصال آنتي بادي مونوكلونال به منظور رسانش دقيق دارو جهت كاهش اثرات جانبي بر سلول هاي سالم و افزايش اثر گذاري دارو بر سلول هاي سرطاني خاص (كبد) مي باشد. فرآيند اصلي شامل: -تهيه ليپوزوم حاوي دو دارو با روش آبدهي فيلم نازك ليپيدي، -كاهش اندازه جهت توليد نانوليپوزوم با روش سونيكه كردن، -محاسبه و اتصال ۶ عدد آنتي بادي مونوكلونال (HAb18) به نانو ليپوزوم پگيله حاوي دو دارو با اندازه نهايي 86/5 نانومتر با روش الحاق مايسل هدفمند به نانوليپوزوم، مي باشد. از برجستگي هاي اختراع، هدفمند سازي و به كارگيري دو تركيب داروي گياهي همزمان در يك نانوسامانه ليپوزومي جهت رسانش به سلول هاي سرطاني كبد مي باشد كه در توليد سامانه هاي هدفمند دارويي براي درمان سرطان و يا پيشگيري همزمان با هپاتيت كبد كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/13
تاریخ ثبت: 1395/02/25
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع : نانوهيدروژل ترميم كننده سوختگي زمينه فني: دارورساني، داروسازي سوختگي¬ها، معمول¬ترين و از جمله فرم¬هاي مخرب آسيب در جهان هستند. براي استفاده از پماد هاي موجود در بازار و حتي نمونه هاي خارجي بايد جاي سوختگي حتما تميز باشد (عاري از گوشت ، موهاي اضافه ، تاول و...). به همين جهت در تمام روش هاي متداول ابتدا به پاك كردن محل به روش هاي دردناك ذكر شده مي پردازند و سپس اقدام به پماد مالي يا بانداژ يا درمان به طرق مختلف مي نمايند. اين محصول، يك داروي جديد با منشا گياهي و برگرفته از ماده موثره زردچوبه مي باشد كه علاوه بر عدم نياز به تميز كردن محدوده سوختگي، داراي خاصيت آنتي باكتريال، ضد درد و سوزش مي باشد، همچنين به ترميم زخم سوختگي كمك مي كند و اثر به جا مانده از سوختگي را كاهش مي دهد. از برجستگي هاي تكنيكي و فني اين اختراع مي توان به موارد زير اشاره كرد: 1)داشتن قابليت ترميم بالاي پوست و كاهش اثر سوختگي 2)نفوذ به لايه هاي عمقي پوست و ترميم موثرتر لايه هاي پوست 3)روش توليد آسان و ارزان

تاریخ اظهارنامه: 1395/12/20
مالک/مالکان: سولماز غفاري
تاریخ ثبت: 1396/06/22
خلاصه اختراع:

نظر به وقوع سوختگي ناشي از حوادث گوناگون و درسنين مختلف، ارائه درمانهاي موثر و بي خطر خدمت مهمي به سلامت جامعه مي باشد. در اختراع حاضر با بهره گيري فناوري نانو و كاربردي كردن اختراعات پيشين گروه محققين حاضر و ادغام آنها با علم فرمولاسيون، دو فرمولاسيون موثر، بي ضرر، ارزان جهت درمان سوختگي ارائه شد. بكارگيري از تركيبات طبيعي و سنتتيك در كنار هم در طراحي اين دو محصول از نقاط قوت طرح محسوب مي شود. بهره گيري از ويژگيهاي منحصر بفرد كوركومين و افزايش آن ويژگيها با بهره گيري از علم نانو و ازبين بردن مقاومتهاي باكتريايي در غلظتهاي پايين براي داروي آپي سيلين از ديگر نقاط قوت طرح مي باشد. اثربخشي ضدباكتريايي محصولات در شرايط برون تن ثابت شد و اثر بخشي در التيام سوختگيها با ايجاد مدل سوختگي بر روي حيوان به اثبات رسيد. تهيه نانوذرات و فريزدرايينگ آنها در اسكيل نيمه صنعتي انجام شد كه اين ارزش طرح مي افزايد. كاهش عوارض جانبي ناشي از مصرف تركيبات نقره در سوختگيها از ديگر مزاياي محصولات معرفي شده مي باشد. محصولات مورد ادعا قابليت استفاده در هر مكاني را خواهند داشت. محصولات منجر به التيام محل سوختگي و ممانعت از آلودگيهاي ناشي از سوختگي مي گردند.

تاریخ ثبت: 1392/12/21
خلاصه اختراع:

نانوفيبر پپتيدي بر پايه ي هيدروژل حاوي موتيف بلند لامينين جهت كاربرد در مطالعات پزشكي ضايعات نخاعي (SCI) با از دست رفتن سلول هاي عصبي مشخص مي شوند كه بدنبال آن از دست رفتن عملكرد و ناتواني خواهد بود و اغلب منجر به فلج جزيي يا كامل مي شود و در امريكا سالانه 12000 نفر دچار SCI مي شوند. دستكاري جراحي نخاع بوسيله ي كاشت داربست از پيش ساخته شده يا و وسايل دارو رساني ممكن است منجر به صدمه بيشتر شود. با اين تفاسير داربست هايي كه در محل تشكيل مي شوند (هيدروژل هاي خود سامان ده) روش مناسبي براي درمان SCI محسوب خواهند شد. اليگوپپتيدهاي با طراحي خاص مي توانند دستخوش يك تغيير شكل سريع از حالت مايع به ژل بعد از تزريق بدرون نخاع آسيب ديده خواهد شده و مستقيما با بافت ميزبان ممزوج خواهند شد و شكل ضايعه را مي گيرند. پپتيدهاي مصنوعي، بلوك‌هاي ساختماني ايده آلي براي ساخت داربست‌هاي نانواليافي سه بعدي به شمار مي‌آيند اين پپتيدها زيست سازگار و غير سمي بوده و ايجاد واكنش ايمني نمي كنند و در بدن به L- amino acid شكسته مي شوند و از طريق ادرار دفع مي شوند. نياز به عوامل اتصال دهنده متقاطع ندارند كه ايجاد سميت ناشي از آنها بكند و همچنين مثل فيبرينوژن و ماتريژل هيدروژل شدنشان تحت تاثير دما واقع نمي شوند. مي‌توان آنها را طوري طراحي نمود كه موتيف‌هايي از قبيل موتيف لامينين را(مشابه آنچه ECMهاي طبيعي يافت مي‌شود) كه در تنظيم فتوتيپ‌هاي سلولي نقش داشته باشند، دارا باشند. در روش هاي قبلي از اين توالي اليگوپپتيدي AC-( RADA)4GGCQAASIKVAV-CONH2 استفاده نشده بود. همچنين در مطالعات قبلي بر روي تمايز از يك رده سلول بنيادي به طرف نورون و توانايي اين اليگوپپتيد در تمايز و مطالعه ي درون تني كار نشده بود. اين توالي كه حاوي موتيف بلندتر لامينين است منجر به كارايي بالاتر در ترميم نخاع مي شود. در مطالعات قبلي از ايمپلنت هاي از پيش ساخته استفاده مي شده است. در مورادي كه از هيدروژل استفاده شده بود يا هيدروژل هاي حساس به دما بودند و يا از كراس لينكر استفاده شده بود كه منجر به سميت در زمان استفاده و تجزيه مي شد.ايمپلنت هاي قبلي از ايجاد آستروسيت ها در محل ضايعه جلوگيري نمي كردند. روش توليد اين هيدروژل بعلت خودسامانده بودن بسيار آسان است و در مواجه با محيط درون تني و در محيط يوني به راحتي تشكيل هيدروژل مي دهد و نياز به دستگاه و يا ماده ي جانبي ندارد.چون ساختار هيدروژلي خودسامانده دارد مشكلات مربوط ايمپلنت در محل ضايعه را نخواهد داشت. معايب و محدوديتي در مقابل روش هاي قبلي ندارد و از نظر اقتصادي مقرون به صرفه و از نظر ساخت بسيار اسان قابل استفاده است. - اين اختراع در ترميم ضايعات نخاعي در پزشكي قابل استفاده خواهد بود و منجر به پايين اوردن هزينه اي درمان و نگهداري بيماران با ضايعات نخاعي خواهد شد. - علاوه بر كلينيك بعنوان داربست 3 بعدي در بخش پژوهش قابل تجاري شدن است. - به عنوان يك زيست ماده در بخش هاي داروسازي و پزشكي كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1401/12/13
تاریخ ثبت: 1402/06/29
خلاصه اختراع:

رهايش كنترل شده‌ي دارو در بافتهاي هدف از حاملهاي ترانوستيكي دارويي يكي از چالش‌هاي اصلي در تحقيقات دارورساني است. شروع رهاسازي دارو در زمان مناسب به پزشكان امكان كاربري فراواني در درمان بيماري‌هاي مانند سرطان كه رشد سريعي دارند مي‌دهد. كنترل رهايش دارو از حامل به وسيلهي محركهاي فيزيكي از راه هاي اميدبخش كنترل رهايش دارو است. استفاده از نانوساختارها براي جذب انرژي محركهاي فيزيكي مانند امواج ميدان الكتريكي بسامد راديويي به عنوان يكي از رويكردهاي نوين گرمادرماني مطرح شده است. در اين اختراع درابتدا توانايي توليد گرما توسط خوشههاي طلا با اندازه هاي كمتر 3 نامتر تحت اعمال ميدان الكتريكي بسامد راديويي با توان 100 وات و بسامد MHz 56/13 نشان داده شد ( 150 ثانيه اعمال ميدان خوشههاي طلا به ميزان oC 5/8 توليد گرما كردند). در گام دوم خوشههاي طلا در نانوليپوزومهاي حاوي داروي دوكسوروبيسين بارگذاري شد. نانوليپوزومهاي بارگذاري شده با خوشههاي طلا داراي ميانگين اندازه nm 48±204 بوده و بارگذاري دوكسوروبيسين % 3/4±6/62 و بارگذاري خوشههاي طلا % 2±2/14 تعيين شد .در گام نهايي رهايش داروي دوكسوروبيسين از ليپوزومهاي حاوي خوشههاي طلا با تابش ميدان الكتريكي بسامد راديويي مورد بررسي قرار گرفت. اعمال ميدان الكتريكي بسامد راديويي براي زمان min 3 به فرمولاسيون موجب رهايش دارو به ميزان % 17/2±22/20 و كاهش تقريبا دو برابري IC50 بر روي سلولهاي سرطاني كولوركتال (C26) شد. ميتوان نتيجه گرفت كه از فرمولاسيونهاي ليپوزومي حاوي خوشههاي طلا براي رهايش يكباره و قابل كنترل از طريق ميدان الكتريكي راديوفركانس ميتوان استفاده كرد. همچنين اين فرمولايسيون توانايي بكارگيري براي روش هاي درماني و تشخيصي مبتني بر اشعه ايكس رابه خاطر عدد اتمي بالاي طلا و ساختار خوشه هاي طلا و ليپوزوم در بردارنده ي آنها را دارد.

موارد یافت شده: 5